PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu anda untuk Hidup Lebih muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. 

Kini Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu anda Kekal Muda, Jelita.Dalam usaha Shaklee untuk menghasilkan revolusi YOUTH Complex Shaklee telah menemui sesuatu yang menakjubkan.

Kita bukanlah enggan menerima hakikat bahawa diri kita semakin berusia -- kita tidak akan menukar pengalaman kita dengan sebarang benda. Kita hanya tidak suka apa yang kita lihat di cermin setiap hari yang tidak menunjukkan siapa kita dan jiwa kita yang masih muda.

Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH. Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia melihat kita sebagaimana kita melihat diri kita sediri.

Untuk kekal muda sama seperti apa yang kita rasa, haruslah dimulakan dari sekarang. Pada masa akan datang, kita pasti menghargai pilihan yang kita telah buat hari ini.

Janji Shaklee adalah penjagaan kulit YOUTH bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit  secara dramatik, mala ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan!


Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda.

PROMOSI PELANCARAN YOUTH DI MALAYSIA


Semakin menular, berita tentang pelancaran produk revolusi terbaru dari Shaklee pada Mac 2018 nanti. 

Hari ini, Shaklee Malaysia telah dengan rasminya mengeluarkan flyer promosi pelancaran bagi produk YOUTH™. Saya pasti, bukan sahaja wanita tetapi kaum lelaki juga akan menjadi antara pelanggan terawal merebut set penjagaan kecantikan YOUTH™.

Suka untuk saya kongsikan dengan anda semua pengunjung setia NinjaPah.Com dengan informasi mutakhir mengenai pelancaran YOUTH™ Shaklee.

Clinical Results Without Compromise

Istimewa buat anda semua, Shaklee menawarkan tawaran yang sangat hebat sempena pelancaran YOUTH. Terdapat DUA set promo yang ditawarkan pada harga yang sangat istimewa. Bukan itu sahaja, anda juga bakal mendapat produk percuma, YOUTH Beauty Bag, penghantaran percuma, cermin pembesar dan regimen card cara penggunaan produk YOUTH. Butiran promo adalah seperti dalam gambar di poster berikut:
Promosi Intensive Treatment and Repair Set Youth Shaklee

  Pre-Order Youth Shaklee Starter Set Launch Promo Mac 2018


Anda boleh mendapat penjimatan yang lebih hebat lagi, kerana dengan Set Promo ini anda boleh mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA! 
Penjimatan bermula dari RM 180 hingga melebihi RM 250. Sangat Berbaloi! Cepat tanya saya bagaimana prosesnya. Klik disini.

Youth Shaklee Available for individual sale 1 May 2018

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan loose item bagi produk YOUTH, saya harap anda mampu untuk terus bersabar melihat mereka yang lain telah mendapatkan kesan YOUTH lebih awal. Loose item bagi produk YOUTH hanya akan mula dijual pada 1 May 2018. Lama lagi, jika mahu ditunggu. Beli Loose item juga jauh lebih mahal berbanding jika anda dapatkan harga PROMOSI pelancaran pada Mac 2018 nanti.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage