Shaklee National Conference 2013/14 - Sunway Convention Center

Master Coordinator Iffah & Firdhaus

Memulakan perniagaan Shaklee pada November 2010, kami telah membimbing organisasi 's2u Families' untuk mencapai lebih 7000 ahli di seluruh Malaysia dan Indonesia.


Kami berdua merupakan graduan ijazah sarjana muda Kejuruteraan Kimia yang melibatkan diri dalam Shaklee selama 5 tahun, kami kekal efektif di pangkat Master Coordinator, mencapai bonus 6 angka setiap bulan, melancong ke luar negara bersama Shaklee secara PERCUMA (Umrah, Istanbul, London, Paris & USA) selama 4 tahun berturut-turut serta melahirkan 12 Master Coordinators dan lebih 800 pemimpin kumpulan di bawah organisasi kami, 's2u Families'.

Selepas Mengenal  Shaklee

Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti yang menjadi rebutan buat mereka yang bercita-cita menjadi Jurutera yang tersohor. Tanah gersang di Tronoh ini, kuat menguji diri. Allah sediakan landasan ujian hebat ini untuk menyediakan saya dengan sesuatu yang lebih hebat.

admin@ninjapah.com

013.5810.170

Shaklee National Conference 2011/12 - One World Hotel, Petaling Jaya

Systemic Lupus Erythematosus (SLE)

Saya bersyukur, saya diuji dengan SLE. Penyakit misteri yang jumlahnya semakin hari semakin meningkat di Malaysia. Asbab SLE dengan izin Allah SWT telah membuatkan saya jatuh cinta dengan produk-produk Shaklee.


Pada asalnya hanya untuk menjayakan penyusuan, saya mendapat bonus EXTRA dengan pengamalan produk Shaklee. Taraf kesihatan saya meningkat dengan sangat baik, sehingga doktor juga suprise dengan perubahan kesihatan saya.

Menjayakan Penyusuan Esklusif

Kisah saya pasti lebih kurang dengan kisah anda mengenali Shaklee. Ketika relaktasi, saya rasa amat terdesak untuk ikhtiar menambah susu badan, seorang sahabat yang kini merupakan Upline Shaklee saya telah berkongsi manfaat Shaklee kepada saya.


Program relaktasi saya berjaya dan saya dapat berikan yang terbaik buat anak syurga saya, Muhammad Faheem.

Tahun Keempat : Italy 2013/14

Tahun Ketiga : Long Beach Island & San Francisco, US 2013/14

Tahun Kedua : London & Paris 2012/13

Tahun Pertama : Umrah & Ziarah Istanbul 2011/12

Shaklee National Conference 2010/11 - Palace of The Golden Horses

Shaklee International Convention

Setiap tahun, Pengedar Shaklee berpeluang untuk melancong ke luar negara atau pilihan buat Pengedar Shaklee yang beragama Islam untuk menunaikan Umrah dan Ziarah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Penginapan di hotel bertaraf 5 dan 6 bintang, pakej makan dan minum yang mewah serta layan VVIP tersedia buat semua Pengedar yang layak. Setiap tahun saya berjaya melayakkan diri untuk melancong secara PERCUMA bersama Shaklee. Saya juga membawa suami, anak dan ayahbonda tersayang bersama dan ia adalah PERCUMA.​​

Biarlah gambar yang berbicara menggantikan ketiadaan kata-kata yang tidak dapat saya luahkan betapa rasa syukurnya saya dilorongkan Allah SWT ke dalam Bisnes yang cukup hebat ini. Shaklee adalah satu anugerah terindah dalam hidup saya. 

PETRONAS

Minat saya memang untuk bekerja di lapangan. Seronok berada di tengah lautan, berpeluang menaiki chopper, hidup aktif bersosial.


Serangan SLE mula meragut satu persatu kebolehan saya. Kerja mula diperjudikan pihak atasan dan rakan sepejabat. Tekad bulat memberikan kata putus


"I'm Sorry Boss, I Resign".

Sebelum Mengenal  Shaklee

NinjaPah

Exclusive care for you

In shaa Allah 5 Tiket untuk ke Italy telah selamat saya securekan tahun ini. Saya akan bawa suami, anak, ayah dan emak saya pusing-pusing Italy secara PERCUMA.


Segalanya ditanggung oleh Shaklee! Terima kasih Ya Allah. 


Tunggu saya update gambar-gambar menarik dari Italy bulan November nanti ya.


Ingin melancong PERCUMA bersama saya? Hubungi saya:

Shaklee National Conference

Majlis penghargaan yang penuh berprestij dan gilang-gemilang oleh Shaklee buat semua Shaklee Star Achievers yang cemerlang pada bulan Jun setiap tahun.​Shaklee Star Achievers juga diberikan makan malam yang esklusif bersama barisan pengurusan Shaklee.

Faheem's Wardrobe (FW)

Kesempitan kewangan sebagai 'miskin tegar' di tengah bandar raya memaksa saya dan suami untuk memulakan perniagaan atas talian. 


Ilham perniagaan tercetus apabila suami mendapati sukar untuk mendapatkan bekalan pam susu pada harga yang mampu milik.


Sejajar dengan fokus membantu ibu-ibu menjayakan penyusuan esklusif, saya mula berkongsi manfaat dan kebaikan produk Shaklee kepada pelanggan-pelanggan FW

Semasa Mengenal  Shaklee

Sekolah Tun Fatimah

Saya mendapat pendidikan formal dan informal yang banyak membentuk diri saya dari Desa Tun Fatimah yang sangat hebat ini. Di sini saya belajar hidup berdikari. Di Desa ini, saya belajar erti kuat biarpun menyendiri. Kawan di kala kita senang sangat ramai, kawan di kala kita memerlukan memang susah untuk ditemui.

Shaklee National Conference 2012/13 - Sunway Convention Center

Kini, impian kami adalah untuk melebarkan sayap dan mendalamkan organisasi 's2u Families' tanpa menghadkan peluang untuk memasarkan dan berkongsi Shaklee secara 'online' atau 'offline' sejajar dengan perjuangan kami dan seluruh organisasi 's2u Families'.


Dengan izin Allah SWT, kami dan organisasi 's2u Families' ingin membantu lebih ramai orang mencapai kesihatan yang lebih baik, ekonomi yang lebih kukuh dengan manfaat Shaklee supaya segala perjuangan ini adalah salah satu usaha kami mencapai kebahagiaan dunia dan di akhirat.