Masa Terbaik Kumpul Stok Vitamin Anda, GST oh GST!

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

Tuesday, December 9, 2014

Masa Terbaik Kumpul Stok Vitamin Anda, GST oh GST!

Semua jadi panik bila sebut tentang GST! Adakah harga Shaklee akan naik? Apa akan berlaku nanti? Kaluttttttt... sangat mengalutkan. Perlu sediakan extra duit untuk menampung keperluan suplemen bulanan, bagaimana saya boleh berjimat? Ini yang nak dikhabarkan buat anda semua.

Tahu tak? Tahu tak? Bulan ini Shaklee mengadakan promosi berganda-ganda buat semua pengguna dan pengedarnya. Saya pun macam tidak berapa nak percaya, tetapi itulah hakikatnya meloncat-loncat anak cucu Shaklee bila SMS dari company bertubi-tubi masuk ke inbox smartphone masing-masing.

SMS dari Shaklee Malaysia
Soalan Anda:

"Apa yang saya hitamkan tu?"

Jawapan Saya:

"Itu adalah HARGA UNTUK AHLI, Pengedar Sah Shaklee"

Sudah pasti, harga untuk ahli atau pengedar jauh, jauhhhhhh lebih murah dari harga runcit! Jika kebiasaannya untung runcit adalah sehingga 33%, dengan PROMOSI HEBAT ini, lebih dari itu pun anda boleh dapat! Nak jadi AHLI atau PENGEDAR SHAKLEE? Klik di sini --> "SAYA NAK DISKAUN HEBAT ITU!"

Berbalik tentang isu GST, ya betul Shaklee juga terlibat sama dalam pelaksanaan GST. Sudah semestinya, 6% GST akan dikenakan bagi setiap pembelian produk Shaklee! Ia memang tidak boleh dielakkan lagi, tetapi masih belum berlaku lagi, April 2015 nanti!

Kenapa sekarang saya dah war-warkan? Sebab saya nak ajar anda jadi PENGGUNA BIJAK! Mulakan mengumpul stok Suplemen anda dari bulan Disember ini, Promosi berganda memang untuk anda!

Apakah PROMOSI HEBAT Disember?


BELI 6 PERCUMA 1!

Sustained Release Vita-C Plus (6 FREE 1): RM 555 | JIMAT: RM 92.50

Vita-E Complex (6 FREE 1): RM 894 | JIMAT: RM 149

LEBIH PENJIMATAN, 
TWIN PACK OFFER! 5% OFF

Sustained Release Vita-C Plus (2 Bottles): RM 175.75 | JIMAT: RM 9.25

Vita-E Complex (2 Bottles): RM 263.10 | JIMAT: RM 14.90

LEBIH PENJIMATAN, 


Bagaimana untuk mendapatkan lebih lagi PENJIMATAN??

LEBIH PENJIMATAN, 


Anda pasti bijak orangnya kerana membuat pilihan yang tepat untuk wang yang bakal anda belanjakan. Sebarang pertanyaan lanjut tentang promosi ini:

SMS/Whatsapp saya di 013-5810170

Saya, NinjaPah~ 
Pengedar Shaklee Anda.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage