[s2u Tours] Keluarga Zon Tengah Memang Havoc!

Pada 13-14 September 2014, bertempat di Eagle Ranch, Port Dickson berlangsungnya siri Jelajah s2u yang pertama bertemu keluarga kami dari Zon Tengah, sangat Havoc! Penyertaan paling ramai yang direkodkan untuk siri Jelajah s2u ini.


Walaupun tanpa kehadiran saya dan suami, kerjasama dari semua s2u Masters yang hadir, committee Zon Tengah dan seluruh s2u Families yang hadir majlis ini berjalan dengan lancar dan sukses, Alhamdulillah. Saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada semua dan tidak lupa PA saya, Dee Dee. Saya juga mohon maaf kerana tidak dapat hadir kerana harus menetap di Hospital Putra ")

Pelbagai ilmu, tips yang telah dikongsikan kepada peserta, memang bertuah sungguh. Ianya sangat penting untuk membantu peserta di dalam Bisnes Shaklee. Di sini saya kongsikan sedikit sisipan topik-topik hangat yang dikongsikan oleh s2u Masters dan juga Master-2-be yang kami undang.

Sememangnya topik yang dikongsikan sangat menarik! Beruntung mereka yang hadir mendapat ilmu-ilmu dengan PERCUMA, ya PERCUMA sebagai penghargaan kami buat mereka. Saya doakan, ilmu yang disampaikan dipraktikkan dan diperpanjangkan kepada seluruh organisasi mereka yang hadir. Inilah bekalan bagi mereka yang berkongsi di setiap majlis ilmu. Alhamdulillah. 

Gambar sebahagian dari s2u Families yang hadir
Alhamdulillah wa Syukurillah atas pertemuan dan kelancaran majlis ini. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Alhamdulillah... minggu ni jumpe di lotus desaru jhr pula..... ☺

    ReplyDelete
  2. In shaa Allah Master Yann, jumpa kita di Lotus Desaru.

    ReplyDelete