[s2u Tours] Jelajah Malaysia, Dari Tengah Terbang ke Sabah

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

Monday, October 27, 2014

[s2u Tours] Jelajah Malaysia, Dari Tengah Terbang ke Sabah

Dari Zon Tengah, kita terbang pula ke Kota Kinabalu Sabah! Bertempat di Nexus Karambunai berlangsungnya s2u Appreciation Tours yang kedua pada 27-28 September 2014. Excited berjumpa dengan s2u Families di Sabah, yes untuk s2u di Sabah dalam proses meletupkan nuklear kami di sana! Salah satu usaha penting untuk memastikan ledakan nuklear ini adalah bertemu dan berukhuwwah terus dengan keluarga Sabah kami.

Barisan Masters yang hadir mencurah ELMU

Terima kasih barisan s2u Masters dan Master-2-be yang terbang bersama untuk berkongsi rahsia dan tips kejayaan mereka. Untuk siri Jelajah s2u ke Sabah, NinjaPah ingin mengucapkan infiniti terima kasih kepada mereka yang berjiwa besar ini:


  1. Master Ruziah Amin
  2. Master Nadiah & Amir
  3. Master Nana & Firdaus
  4. Master Suzie & Fahmi
  5. Master Farizan
  6. Master Ani Ahmad
  7. Master Nini & Anas
  8. Master-to-be Siera & Nasir
Seperti siri Jelajah s2u yang sebelumnya, dimulakan dengan aktiviti Family Day, sukaneka! Inilah masa yang penting untuk membina bonding antara keluarga s2u yang hadir. Setiap games, memerlukan kerjasama sepasukan, tanpa kerjasama tugas atau matlamat yang disasarkan akan tersasar.

Aktiviti diteruskan dengan Appreciation Dinner untuk semua keluarga s2u yang hadir. Ianya terbuka untuk ahli keluarga yang hadir, ibu dan ayah pun boleh join sekali sebab tanpa doa mereka dan sokongan mereka kita tidak kemana dalam Bisnes ini. Tema yang di pilih oleh AJK adalah 'BIRU'. Untuk sesi makan malam ini, peluang untuk seluruh ahli keluarga beramah mesra antara pengedar dan barisan leaders serta Masters yang hadir. Jika selama ini kami hanya berkenalan di alam maya, inilah peluang untuk mendekati upline, downline mahupun sideline. Sambil makan, sambil berukhuwwah.

Anak-anak pula pandai membawa diri untuk bermain, berukhuwwah bersama rakan sebaya. Mereka ini legacy kami. Apa yang kami mulakan hari ini, merekalah yang akan terajuinya pada masa akan datang. Bina bonding antara pewaris adalah amat penting agar kesatuan s2u Families tetap utuh sampai bila-bila.

Anak-anak syurga kami

Pewaris Legacy s2u Families

Hari kedua diteruskan seawal jam 8 pagi untuk sesi Inspirasi Tusukan Qalbu(ITQ). Di sinilah segala curahan tips, rahsia perkongsian dua hala antara barisan Masters dan ahli keluarga s2u yang hadir. Komunikasi dua hala adalah amat penting dalam memastikan proses duplikasi yang berkesan. Kelemahan yang ada bagi penggerak Bisnes Online seperti kami adalah lompong kepada perpindahan maklumat yang disampaikan. Bila dapat bertemu mata ke mata, segala keraguan, kekurang fahaman dapat di leraikan.

Keluarga Shaklee Sabah
Saya mendoakan kejayaan buat semua s2u Families yang berada di Sabah, peluang terbentang luas untuk mereka di sana kerana pasaran yang besar tersedia. Sekiranya anda ingin bersama menjadi sebahagian keluarga Shaklee kami di Sabah, hubungi jaringan Pengedar Shaklee kami di sabah.

Klik di sini ----> Pengedar Shaklee Hebat Sabah!

Apa yang penting dari ilmu & Elmu yang disampaikan adalah TINDAKAN! All the best!

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage