Bestnya Grand Lexis!

Rombongan Mak Salamah ke Rumah pengantin
Sesi posing2 di lobi Grand Lexis
Jika takut ombak membadai, jangan amek bilik diatas air..ha ha
Damai, aman...tenang...private swimming pool =)
Ini satu lagi sesi posing2 tiang lampu
Ya Allah..patutlah resort ni penuh dengan family... banyak sangat aktiviti menarik termasuk memancing! Bilik-biliknya ada private pool.. wahh jakun sangat kan saya jadinya.. berbaloi sangat rasanya angkut family mak sedara pak sedara sepupu sepapat... berbaloiii..
Kita bagi gambar jelakan..wajib lagi pergi berkali-kali...

Tataplah gambar-gambar kami ya..hoverr sangat pergi cuti-cuti pun nak kecoh.. actually saya bawa family bercuti di Grand Lexis ini saja-saja untuk saya berehat (kene paksa rehat dari kerjakan) di samping ada majlis pernikahan sepupu saya di Taman PD Utama. Seronok sangatlah..

Masa yang kita dapat habiskan bersama insan tersayang tidak dapat ditukar ganti dengan apa-apa..dapat menyampaikan hajat orang adalah satu kepuasan dalam hidup saya... kepuasan dapat memberi tanpa batas..kepuasan bila melihat senyuman dan tawa riang terukir... indah dan bahagia.. ")

Baiklah, majlis nikah sepupu saya dah nak bermula..saya hentikan catatan tinta malam ini dengan kata-kata ini:

"No matter what you've done for yourself or for humanity, if you can't look back on having given love and attention to your own family, what have you really accomplished"

Selamat Malam.

NinjaPah~
Keluarga adalah keutamaan saya ")


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. setuju.... sgt2... rindu pd grand lexis tp yg penting rindu ini tidak terjadi tanpa kehadiran org2 tersayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehla pergi lagi..honeymoon blanje che abam awak tu.

      Delete
  2. Sal pun dah pergi Grand Lexis ni...tapi ambik bilik Garden je la...tu pun dah best...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pergi lagi ni, dok yang water chalet.. bawak joran..baling ja dari chalet..best!

      Delete
  3. ayu pernah pegi sini. tapi ambik water chalet. siap ada buggy kalau kita penat nak berjalan..hehehe.. mcm malas sgt aih...heheheh

    nti nak try yg ada private pool pulak. in shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pool tu wajib kita duduk, amek satu bilik..kita sumbatkan ramai2... seronok beronok-ronok kata orang..dari yang kecil sampai atuk neneknya pun berendam sama...

      Delete